Anbefalt hotell i Ålesund

hoteller ålesundBor man på et hotell i Radisson Blu-kjeden, så vet man at man kan forvente moderne rom og en lettere luksuriøs overnatting. Hotellkjeden er en av verdens største, og med sitt sentralliggende hotell i sentrum av den vakre kystbyen Ålesund er det også et av byens mest attraktive overnattingssteder. Alt fra utsikt til pris er utmerket, og en overnatting på Radisson Blu Hotell i Ålesund er like velegnet for familier som for par og forretningsreisende. Bestilling av dette overnattingsstedet kan gjøres på mange forskjellige reisesider. Vi nevner noen: hotell Ålesund,Trivago.no og Billige-Hotell.no:Ålesund

Beliggenhet

Radisson Blu Hotell i Ålesund ligger så sentralt som det kan gjøre i Ålesund. Det ligger på bryggen helt ved havgapet i sentrum, og gir følgelig en av byens beste utsikter utover fjorden. Bor man her så kan man spasere til sentrum, og har umiddelbar tilgang til fasiliteter som butikker, restauranter og lignende. Avstanden til flyplassen er på knappe 18 kilometer, og dersom man ankommer eller forlater Ålesund med hurtigruta, så har den kaistopp kun et lite steinkast fra hotellet.

Rom

Hotellet er et av de mest moderne byggene i Ålesund. Det ble bygget på 2000-tallet, men med en arkitektur som matcher med resten av byggestilen som har preget byen de siste hundre årene. Rommene er av høy standard og har det meste av fasiliteter. Totalt er det 131 rom på Radisson Blu Hotell i Ålesund, og man kan i vanlig Radisson Blu-stil velge mellom følgende romtyper: Standard, Business Class og Suite. De syv suitene har gigantiske vinduer med nydelig utsikt over fjorden. Alle rommene er utstyrt med trådløst internett, TV, minibar og hårføner.

Fasiliteter

Radisson Blu Hotell er et moderne hotell med mange fasiliteter, der mye er i tråd med Radisson Blu-kjedens satsinger. Gjester har tilgang til eget treningsrom og trådløst internett over hele hotellområdet. Hotellet har en egen restaurant som heter Bulls Brygge, der man kan nyte måltider fra tidlig morgen til sent på kvelden. Frokost er inkludert i oppholdet. Ålesund-hotellet har også en enklere Lobby-bar der det serveres snacks og drikke. For konferanser, selskaper eller banketter har hotellet også store saler eller møterom til disposisjon.