Comfort Hotel Stavanger

comfortFor deg som vil ha ne rimelig og trygg overnatting sentralt i Stavanger, så finner du neppe bedre alternativer enn Comfort Hotel Stavanger. Det er et av Comfort-kjedens flere hoteller i Stavanger-regionen, men sannsynligvis det mest koselige og urbane hotellet du kan overnatte på. Comfort Hotel Stavanger kan bestilles på de fleste store hotellportaler (HotellerStavanger.no, Trivago, eller Venere).

 

Om hotellet

Comfort Hotel Stavanger ligger midt i sentrum av Stavanger, med gangavstand til de fleste severdigheter og fasiliteter. Spesielt anbefaler vi overnattende som kommer til oljehovedstaden som turister, å overnatte på hotellet. Det er rimelig, sentralt og tilbyr mye til sine overnattende. Hotellet har blant annet et eget, dedikert rom til avkobling og underholdning, som inkluderer fotball på storskjerm, biljard, sjakk og lignende. Perfekt for både små og store stunder.

Hotellets mange rom har varierende standard, fra vanlige enkeltrom og dobbeltrom, til de største deluxerommene som huser fire mennesker om gangen. Felles for alle rommene er trådløst internett og ganske vanlig interiørstandard, noe som gjør at prisene er lavere enn de store designerhotellene.

Bespisning og service

Comfort Hotel Stavanger har egen restaurant, men det serveres kun frokost her. Til gjengjeld er den både sunn og inneholder mange forskjellige alternativer, ettersom det er snakk om buffé. Hotellet har også egen bar, som er intim og serverer det meste av drikkevarer. Comfort Hotel Stavanger tilbyr også små – men nyttige tjenester – som sen utsjekk på søndager, og frokost så lenge som til klokken 11:00. Her skal du føle deg som hjemme!

Beliggenhet

Comfort Hotel Stavanger ligger sentralt i Stavanger, med Stavanger Domkirke og Byparken som nærmeste naboer. Hotellet ligger i nær tilknytning til all kollektivtrafikk, og flyplassen Sola befinner seg kun en kjøretur på omtrent 15 minutter unna. Det gjør at hotellet passer vel så bra for turister, som reisende i bedriftssammenheng. Hotellet har riktignok kun fokus på overnatting, og tilbyr derfor ikke konferanserom eller møterom til sine overnattende gjester.