Corus Hotel Hyde Park

corusVil du bo luksuriøst og sentralt i London? Da kan Corus Hotel Hyde Park være et utmerket sted for å legge overnattingen. Det ligger i hjertet av den britiske hovedstaden, og ved hjelp av dine egne føtter og noe bruk av undergrunnsbanen, kan du oppleve det meste som storbyen har å by på.

Om hotellet

Ærverdige Corus Hotel Hyde Park er huset i et av de eldste byggene i London, med en historie på over 200 år. Husets arkitektur er fortsatt intakt etter den georgianske tiden som preget Storbritannia for noen århundrer siden. Nå holder dog bygningen moderne standard innvendig, med hele 389 rom til disposisjon som alle er utstyrt med det meste man kan forvente av moderne teknologi.

Hotellets beliggenhet er dessuten svært sentral. Som turist i London vil du nok bo i nærheten av severdighetene, og det gjør du så absolutt på Corus Hotel Hyde Park. Som du skjønner er den berømte parken nærmeste nabo, men veien er heller ikke lang til turistattraksjoner som Knightsbridge, Shepherds Bush eller de berømte Kensington Gardens. Hotellet kan bestilles på hotellets egen hjemmeside :www.corushotels.com eller HotellerLondon.no.

Service og tilbud

Hotellet har ikke bare én – men to restauranter. Den ene er populær både blant boende og andre deler av Londons befolkning, mens den andre er en ren «hotellrestaurant». De tilbyr varierte menyer, med alt fra sjømat til diverse kjøttretter. Hotellet benyttes også til bryllup, fester og lignende, ettersom det er et svært vakkert bygg. Alle gjester kan benytte seg av trådløst internett, og dersom man vil bevege seg på utsiden av hotellet, ligger byens undergrunnsbaner i umiddelbar nærhet til hotellet.

For bedrifter

Corus Hotel Hyde Park har også dedikerte møterom, som kan brukes til kursing eller konferanser. Totalt stiller de fem møterom til disposisjon, der det største kan romme 80 personer om gangen. Dersom de reisende ankommer London via flyplassen Heathrow, så befinner hotellet seg en togtur på en knapp halvtime fra flyterminalen.

Mer om London