P-Hotels Oslo

hotell-oslo-4Hotell i Oslo – P-Hotels

Det ligger sentralt plassert i Grensen, som er kun et steinkast unna paradegaten i Oslo, Karl Johans gate. Hotellet har plass til gjester i 93 hotellrom, og har i tillegg et konferansesenter som kan benyttes av inntil 125 personer. Er man ute etter å kjøpe litt snacks eller blader, så ligger det en Deli DeLuca i første etasjen.

Beliggenhet

Siden plasseringen til hotellet er så bra, så har man et supert utgangspunkt dersom man er ute etter egentlig hva som helst i Oslo. Det er gangavstand til masse severdigheter slik som Stortinget, Slottet, Regjeringskvartalet, Akershus Festning og Aker Brygge. Flybussen til Gardermoen stopper utenfor hotellet, så dersom man er på reisefot så blir det ikke så mye enklere enn dette. Hvis du er ute etter shoppingmuligheter, så er parallellgaten Karl Johans gate med en mengde butikker. Det er også gangavstand til kjøpesentre som Oslo City og Paléet med flere. For deg som ønsker en kulinarisk opplevelse så er Oslos spisesteder også nært tilgjengelig. Alt fra små steder som serverer pizza, til fasjonable restauranter som har Michelin stjerner.

Fasiliteter

Hotellet har 93 rom og 7 møterom. Hva du trenger i møterommet kan du bestille i resepsjonen, så tilrettelegger vi etter dine ønsker. Det er blant annet tilgjengelig audiovisuelt utstyr, prosjektor, kopimaskin og til sammen kan konferanseavdelingen ta inntil 125 personer. Gjesterommene på hotellet har bad/WC, radio, flatskjerm, skrivebord og aircondition. I lobbyen kan du få gratis kaffe og te og frukt. Barn som er under 6 år gamle kan overnatte gratis sammen med foreldre. Det er ikke tillatt med kjæledyr, og hele hotellet er også selvsagt røykfritt. Innsjekking på hotellet er fra klokken 15:00, og utsjekking er før 12:00.

P-Hotels i Oslo kan du bestille på Billige hotell Oslo og på P-hotels.